Therapie & Coaching
  Loes Dijker Praktijk voor Integrale Therapie
 
Home
Therapie
Coaching
Groepen
Visie
Wie ben ik
Contact
Inspiratie
 

      Wie Ben Ik  
  k ben Loes Dijker, geboren in 1960. In mijn beroepsleven en vrijwilligersleven heb ik verschillende functies in verschillende werkgebieden vervuld.


Dat begon met werken met kinderen van allerlei leeftijden. Ik deed dat graag en met veel liefde, ik liet me inspireren door het nog vaak ongedwongen “zijn” van de kinderen en was altijd geboeid door kinderen die het niet zo gemakkelijk hadden. Ik voelde me door hen uitgenodigd om te zoeken naar de vraag “achter” dat wat ze lieten zien. “De therapeut in mij werd geroepen”. Een opleiding in de richting van spelbegeleiding en speltherapie was het gevolg. Het werken daarin was nog niet gelijk vanzelfsprekend en ik ontwikkelde me in de richting van manager in de kinderopvang. Daar kon ik veel kwijt in de samenwerking met medewerkers. Wij creëerden voor de kinderen een speelplek waar ze graag kwamen.

Het werken met volwassen mensen ontvouwde zich als vanzelf. Het leidinggevende vak gaf ik vorm door veel met de eigen inzichten, eigen verantwoordelijkheid en de eigen mogelijkheden van de mensen te werken. Coaching werd een tweede natuur. Na een aantal boeiende jaren van coachend leiding geven ontstond de wens om meer diepgaand met (volwassen) mensen te mogen werken. De therapeutische opleiding die daar bij paste vond ik in België. In Mechelen volgde ik de opleiding “Integrale Multidimensionele Psychologie”.

egin 2007 ben ik gestart met een therapeutische praktijk

Naast mijn praktijk, werk ik parttime in de gehandicaptenzorg (sector kind en jeugd) waar ik het coachen van individuele medewerkers en teams tot mijn taak mag rekenen.

eide werkvelden boeien mij enorm. Ik geloof in de kracht van ieder uniek mens en ben iedere keer verwonderd door de groei die een mens doormaakt met het “her-inneren” van de eigen kracht. 

 
© 2009 Websites Design Ede.