Therapie & Coaching
  Loes Dijker Praktijk voor Integrale Therapie
 
Home
Therapie
Coaching
Groepen
Visie
Wie ben ik
Contact
Inspiratie
 

      Visie  
  ijn visie is dat vanuit verbondenheid met jezelf en alles om je heen, vernieuwing kan ontstaan. Veel mensen zijn de verbinding kwijt met zichzelf en kunnen daardoor ook moeilijker verbinding maken met andere mensen. Zij hebben soms moeite om hun eigen richting te bepalen of houden star vast aan dat wat ze “altijd al” deden. Er ontstaat een gevoel van “geleefd worden”.

Vanuit je wezenlijke kern maak je weer verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Leven vanuit je eigen kern maakt vrij en geeft de ruimte om weer te genieten.

Tijdens mijn opleiding schreef ik een scriptie: “intimiteit, de stem van het hart”.

it ervaring weet ik dat de therapiekamer een plek is waar veel besproken wordt wat (nog) nergens anders een plek heeft kunnen krijgen. Dat kan als iemand zich veilig en gedragen voelt. Deze veilige ruimte wil ik mensen bieden. Vanuit de veilige ruimte ontstaat de mogelijkheid om weer in contact te komen met jezelf om van daaruit weer “echt” contact te kunnen maken met de geliefden, familie en vrienden. Dan wordt het leven boeiend, je leert voor jezelf te kiezen omdat je in contact staat met jou diepste dromen en verlangens. Je durft bewust te doen wat goed is voor jou en daarmee wordt de wereld ineens veel groter in plaats van kleiner. Je merkt dat liefdevol kiezen voor jezelf tegelijk liefdevol kiezen voor je medemens is.


 


 
© 2009 Websites Design Ede.